ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ
​ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΤΗΝΟΣ 2ΜΕΡΗ (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

image-318676-panagia-tinou-880x450.jpg

ΤΗΝΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:

   11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ.
Αναχώρηση για Ραφήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Ραφήνα στις 6:30πμ  περίπου και  επιβίβαση στο πλοίο με τα εισιτήρια, που θα έχετε πάρει από τον αρχηγό του γραφείου μας.

Αναχώρηση για Τήνο στις 07:30 π.μ. , άφιξη στην Τήνο στις 11:30. Αποβίβαση από το πλοίο και άμεση αναχώρηση  για προσκύνημα  στην Παναγία της Τήνου. Μετά  θα κατευθυνθούμε για το ξενοδοχείο όπου θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας.

Το απόγευμα δίνουμε ραντεβού στις 17:30 για το γύρω του νησιού που περιλαμβάνει το Μοναστήρι της Οσίας Πελαγίας (η είσοδος στο Μοναστήρι επιτρέπεται σε άντρες και γυναίκες με μακρύ παντελόνι και καλυμμένους ώμους), και το χωριό Βώλαξ  και Φαλατάδο στην καρδιά του νησιού.

Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος για διασκέδαση και βόλτες στα γραφικά σοκάκια της πόλης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για  διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Το πρωί, έχουμε ελεύθερο χρόνο  για να εκκλησιαστούμε στην Παναγία της Τήνου.  Αναχώρηση 11:30  από το ξενοδοχείο, βάζουμε  τις αποσκευές μας στο λεωφορείο, με χρόνο ελεύθερο μέχρι την  επιβίβαση 14:00  στο καράβι για Ραφήνα. Άφιξη στην Ραφήνα, στις 16:30, στάση για φαγητό και αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στη Καλαμάτα, το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής:    115 /ενήλικας ,    

Στη τιμή περιλαμβάνονται :

  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα
  • Μετακινήσεις και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής με βάση το προτεινόμενο πρόγραμμα
  • Μια  διανυκτέρευση σε 2*  ξενοδοχείο με  πρωινό
  • Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας
  • Επαγγελματίας ξεναγός για το  γύρω του νησιού


Αναχώρηση από Νέδοντος 91, 2:00 τα ξημερώματα ( Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής )  και επιστροφή Δευτέρα ,αργά το βράδυ.*Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών

Κατηγορίες

  • Δεν υπάρχουν κατηγορίες για προβολή