ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ
​ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ ΜΟΝΗ ΕΦΡΑΙΜ-ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ

image-320374-monastiriaB_osios_efraim_nea_makri_moni_agiou_efraim2.jpg

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ  2019

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΟΝΗ ΕΦΡΑΙΜ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ-ΙΣΘΜΙΑ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΑναχώρηση από Καλαμάτα στις 7:00  με κατεύθυνση την Νέα Μάκρη που θα επισκεφτούμε την Μονή του Αγίου Εφραίμ για εκκλησιασμό και προσκύνημα.

 Στη συνέχεια επόμενος προορισμός είναι ο Μαραθώνας, το μέρος όπου το 490 π.Χ. έγινε μια από τις σημαντικότερες μάχες της ιστορίας ανάμεσα σε Έλληνες και Πέρσες. Εδώ θα κάνουμε στάση για φαγητό.

Επόμενος προορισμός είναι  η Ιερά μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στην Λυκόβρυση Αττικής ένα από τα πιο γνωστά και μεγάλα ορθόδοξα προσκυνήματα του παλαιού Ημερολογίου στην Ελλάδα. Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής θα επισκεφτούμε  τα Ίσθμια με τη βυθιζόμενη γέφυρα όπου  εκεί θα απολαύσουμε  τον καφέ μας. Το βράδυ επιστροφή στην Καλαμάτα.


Τιμή συμμετοχής :  25 ευρώ το άτομο


Στη τιμή περιλαμβάνονται :

  • Μεταφορά , μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής με βάση το προτεινόμενο πρόγραμμα
  • Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα και αναφέρεται ως προαιρετικό, όπως φαγητά, φιλοδωρήματα*Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών


Κατηγορίες

  • Δεν υπάρχουν κατηγορίες για προβολή